Предполагаемият сексуален контакт е станал по време на петчасов полет

...
 Предполагаемият сексуален контакт е станал по време на петчасов полет
Коментари Харесай

Глобиха пияна рускиня заради орален секс с непознат в самолет

 Предполагаемият полов контакт е станал по време на петчасов полет на самолетна компания " Победа "

Жена беше арестувана в Москва, откакто се допуска, че е правила орален секс с чужд мъж, седнал до нея на полет от Анталия, оповестява БЛИЦ.

Пътниците и екипажът ръкопляскаха и приветстваха, когато полицията се качи на борда и задържа дамата на име Валерия, 29-годишна, на летище Внуково в съветската столица.

Предполагаемият полов контакт е станал по време на петчасов полет на самолетна компания " Победа ", като измежду пасажерите имало и деца.

Мъжът, седнал до нея в икономична класа, в началото се е опитал да й окаже опозиция и да я отблъсне, съгласно очевидци, само че по-късно престанал " да се съпротивлява ".

Когато Боинг 737-800 кацнал на летище Внуково, тя се пробвала да подкупи екипажа на полета с американска банкнота от 100 $.

„ Тя смъкна панталоните му и извърши насилствени дейности от полов темперамент. Всичко това се случи пред очите на стюардесите и другите пасажери. В отчетите се споделя още, че тя е била „ в нетрезво положение “, когато се е качила на самолета в Турция и е пушила електронни цигари.

Според информациите, тя твърди, че е била санкционирана с 500 рубли или към 5 евро за държанието си.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР